Αποστολές εντός Αττικής

Για τις online παραγγελίες σας με προορισμό εντός Αττικής δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

Η παράδοση της παραγγελίας για την περιοχή της Αττικής , πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Τα δώρα παραδίδονται πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη. Τις περιόδους των εορτών παρακαλούμε τους πελάτες μας να δώσουν τις παραγγελίες τους εγκαίρως για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Αποστολές εκτός νομού Αττικής

Η παράδοση των προϊόντων μας στις περιοχές εκτός Νομού Αττικής γίνεται με χρέωση της αποστολής στον τελικό λογαριασμό σας.

Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει και εμφανίζεται αυτόματα στον λογαριασμό σας αφού επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να παραδοθούν. (Ηπειρωτική Ελλάδα, Νησιωτική Ελλάδα, χώρες του εξωτερικού).

Η www.winebox.gr σας παρέχει δύο επιλογές παράδοσης των προϊόντων μας για τις περιοχές εκτός Νομού Αττικής. Η πρώτη επιλογή είναι με courier και η δεύτερη με μεταφορική (ελάχιστη ποσότητα 12 φιαλών). Το χρονικό διάστημα αποστολής και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδιο, δηλαδή 1-3 εργάσιμες μέρες. Το κόστος παράδοσης διαφέρει στη περίπτωση που επιλέξετε τρόπο αποστολής μεταφορική. Στην περίπτωση αυτή η παράδοση γίνεται σε κεντρικό σημείο μεγάλων πόλεων της Ελλάδας και παραλαμβάνετε τα προϊόντα οι ίδιοι από τις εγκαταστάσεις των μεταφορικών εταιριών (πλην κάποιων εξαιρέσεων που τα φέρνουν στην τελική διεύθυνση του παραλήπτη χωρίς επιπλέον χρέωση). Η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές με μεταφορική και η εξόφληση θα πρέπει να γίνει κατόπιν συννενόησης με κατάθεση. Η www.winebox.gr εξυπηρετεί το σύνολο των μεγάλων πόλεων και νησιών της Ελλάδας.

Οι αποστολές με courier γίνονται στην διεύθυνση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας ή όπου επιθυμείτε εσείς και βέβαια καλύπτουμε σχεδόν όλες τις πόλεις, νησιά και χωριά της Ελλάδας.